De eerste

Op de avond dat ik met mijn band lekker aan het oefenen ben valt het Nederlandse kabinet over de kwestie Hirshi Ali. Een mevrouw die, al dan niet liegend over haar naam, naar Nederland kwam om het beter te krijgen dan ze het in haar eigen land had.Een mevrouw die met gevaar voor haar eigen leven opkwam voor misstanden in haar geloof.Ik hinkel op twee gedachten met deze kwestie. Is een individu een kabinetscrisis waard?
Wie het weet mag het zeggen. Bijna zeker is dat de bewindsvrouw die dit op haar geweten heeft dacht over de rug van Hirsi Ali voorzitter van haar partij te worden door te laten zien dat wat voor onbekende scholieren en bekende profvoetballers ook voor bekende(wereldberoemde) politici geld. Je kan niet zeggen dat ze aan vriendjespolitiek doet. maar zoals de Engelsen zeggen; Who needs enimy’s with friends like these.
 
Franz
Advertenties

2 responses to “De eerste

 • Unknown

  Tja,  ik denk dat niet het individu Hirsi Ali schuldig is aan deze kabinets crisis, wel dat het instituut Verdonk één en ander in gang heeft gebracht.
  Die middag was iedereen in hekel sfeer dit instituut aan het ondermijnen over deze kwestie en toen mw L v.d Laan dit in praktijk bracht door de steun van haar partij aan een kabinet te ontzeggen die Verdonk in functie wil houden, speelde iedereen ineens de verloren onschuld en riepen om het hardst dat zij Verdonk steunden, waardoor beginnende politica v.d Laan weer een ervaring rijker en een illusie armer is.
  Zodat wij het met deze rigide Verdonk zullen moeten blijven doen, ook in een submissionair Balkenende twee, drie of wat er ook nog komen mag.
  – maar goed, de kiezer heeft destijds gekozen en wij zijn de kiezer dus we moeten niet zeuren, maar een beetje klagen mag best –

 • NELLEKE.

  gelijk heb je jongen  van mij krijg jij altijd gelijk  groetjes nelleke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: