Ongeval 1

Voor iedereen die het nog niet weet, ik heb 25 augustus een ernstig motorongeluk gehad waarbij mijn onderbeen (enkel) van de rest van het been af was .
Door snel ingrijpen van de artsen van het Rode kruis ziekenhuis is de enkel met voet weer aan het been gezet waarna even gewacht moest worden of het aan zou slaan.
De volgende dag is gekeken of er doorbloeding was naar de voet, dit bleek het geval te zijn en men heeft in overleg met mij en Marja besloten om te gaan voor “volledig” herstel. De volgende dag is een team van artsen, vaatchirurgen, plastisch chirurgen, Orthopeden en zenuwartsen met mij bezig geweest, excuses als ik er een vergeten ben. Er is een stuk spier uit mijn rug gehaald en deze is op mijn been geplaatst, dit dient als voedingsbodem om het bot en de huid te laten groeien, en tevens is er een stellage over mijn been geplaatst om de botdelen op de plek te houden.
Hierna heb ik 3 dagen op de IC gelegen omdat de eerste tijd cruciaal is voor het aanslaan van de operatie. S’maandags hebben de plastisch chirurgen geconstateerd dat het stuk spier goed aanslaat en doorbloed is.Dat wilde op dat moment zeggen dat de kans van slagen gestegen was van 20% naar 90%. Vanaf dit moment is het afwachten en geduld hebben (babysteps).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: