Ongeval 10

Eerst even een rectificatie, ik heb natuurlijk geen 34 weken in het ziekenhuis gelegen maar drieeneenhalve week, lang genoeg, toch? Nu eerst even een nachtje thuis geslapen, het is wel lekker om niet om 7 uur wakker gemaakt te worden, ik was zelfs Match of the day vergeten, en dan een bakje thuiskoffie i.p.v een koppie thee, lekker hoor.
Wat zijn nu verder de plannen? Het is heel simpel, ik moet afwachten hoe het bot geneest, dus over 2 weken moet ik voor een röntgen foto naar het ziekenhuis en gaan ze kijken in hoeverre het bot aan elkaar gegroeid is. Vinden ze dat het niet goed is, kan ik weer naar huis om 2 weken later weer een foto te laten maken, enz tot het voldoende aan elkaar zit. Als dit zo is gaan ze de externe fixatuur (de steiger) verwijderen en wordt en een ijzeren pin in mijn scheenbeen gezet waaromheen het bot weer moet aangroeien, mogelijk met wat aanvulling uit de heupen. De reden dat het enigzins aan elkaar moet zitten is dat ze de pen niet kunnen invoegen zonder de fixatuur te verwijderen, en anders zakt het hele been in elkaar dus er moet een verband zijn in de botstruktuur.
Wat daarna gebeurt is voor mij ook nog een beetje duister, ik zal een paar dagen ziekenhuisopnamen hebben en daarna revalideren, maar waar hoelang etc, ik zie wel, ik leef nu maar een beetje van dag tot dag en train mijn geduld;-)
Zen baby Zen http://nl.wikipedia.org/wiki/Zen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: