Ongeval 13

Spannende dag vandaag, de orthopead heeft foto’s laten maken en gekeken of de geplande operatie door kan gaan. Nu bleek dat de afspraak te vroeg was, eigenlijk had het 6 weken na het ongeval moeten zijn, dus volgende week, maar het was niet zo’n probleem. Op de foto ziet het er goed uit, het bot ligt in lijn, dus over 2 weken nog een foto maken en zoals het er nu naar uit ziet over 3 weken de vervolgoperatie.
De dokter vertelde wat nu eigenlijk de bedoeling is.
Hij liet een folder zien van de in te brengen staaf en vertelde hoe het in zijn werk gaat schroefjes etc etc. Niet prettig maar je merkt er niets van is mijn ervaring. En wat daarna gebeurt aan fysiotherapie enzo kon hij nog niet veel over zeggen, het is allemaal nog afwachten hoe het zich gaat ontwikkelen.
Verder even naar de plastisch chirurg geweest, er is een moer van de fixatuur die in het vlees zit en daar heb ik even naar laten kijken, het was allemaal goed maar ik moet weer met mijn been omhoog. Verder heeft hij wat schoongemaakt, korstjes verwijdert en een blaar die op mijn voet zat weggehaald. Ik moet weer met mijn been omhoog om de zwelling te laten weggaan. Dus het bungelen is weer even voorbij. Hij had nog wel een andere opmerking waar ik mij zorgen over zou kunnen maken, maar dat zie ik later wel.
Verder heeft de verzekering iets van zich laten horen, ik zit echter te twijfelen of ik niet een echte letselschade expert in de arm moet nemen. Voornamelijk het ongeval wat ik samen met Marja heb gehad in acht genomen, of eigenlijk de afhandeling daarvan. Ik heb nu begrepen dat het dossier gesloten is, maar daar hebben we nooit iets van gehoord.
Dus dat maakt het voor mij niet echt een te vertrouwen partij.
Ik moet er even over nadenken en goed overleggen, ook met de advokaat, het is hier Amerika niet, dus ik zal niet financieel onafhankelijk worden, maar wil er wel het maximale uithalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: