Ongeval 16

Gisteren naar het ziekenhuis geweest voor een nieuwe foto van het scheenbeen. Het zag er nog steeds goed uit en er is ons dus verteld wanneer de operatie gaat plaatsvinden, 21 oktober, maaaarrrrrr en zit nog een kleine “maar” aan het verhaal. Bij de vorige foto heb ik gevraagd of de platisch chirurg even kon kijken naar het been omdat het opgezet was. Hij heeft dat gedaan en zei mij dat het op zich allemaal goed was, zag er goed uit, maar dat ik het been omhoog moest houden. Dat heb ik dus zoveel mogelijk gedaan en ik zie dat het been slinkt. Maar nu heeft hij contact gehad met de orthopeed, en hij was erg geschrokken van de dikte, inplaats dat dat ook meteen tegen mij verteld was, dan kan ik er rekening mee houden dat er uitstel kan komen, nu kwam het eerlijk gezegd als een kleine teleurstelling. Morgen moet ik mij dus melden bij plastisch chirurgie en dan gaat de dokter die mij gaat opereren kijken wat hij ervan vind en of het volgende week doorgaat. Meteen even langs de anastesist want die moet kijken of ik wel een narcose aankan;-) Ik neem dan maar aan dat ik de 2 andere keren zonder narcose ben geopereerd (Ja Gerco dat kan ook). Anyway morgen dus een belangrijke dag voor mij.
Over belangrijke dagen gesproken, ik hoorde net dat onze Lord of the rings weer in de poeder heeft gehangen ontzettend stom natuurlijk en dat komt dan 3 dagen voor het WK uit. Einde carriere denk ik dan, zonde hoor, en jammer want we hebben toch heel erg van die man kunnen genieten, en hij heeft het turnen weer bekendheid gegeven.
Het 2e belangrijke vond ik dat de mijnwerkers in Chili weer 1 voor 1 boven komen. Ik kan mij een klein beetje voorstellen wat die mensen hebben meegemaakt, en toen ik vanmorgen live op tv een mijnwerker boven zag komen en zijn vrouw en kind omhelzen, moest ik toch een traantje laten.
Tot slot, mooie wedstrijd gisteravond (Nederland – Zweden).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: