Ongeval 18

Gisteren geholpen door de artsen, de stelling is een stuk van het been afgehaald dus kan het been weer wat slinken, en er zijn korsten etc. verwijdert. Ook is er een stuk korst van mijn voet afgehaald, dit is echter een stuk dood vlees, iets wat je weleens ziet bij bergbeklimmers die een teen bevroren hebben. Door beknelling en het tekort aan bloed was dit stukje afgestorven. De chirurg had al verteld dat dit zo was en een paar opties open gehouden wat er kon gebeuren. Ik zal niet uitweiden wat het ergste scenario was, maar toen ik vanmiddag samen met de wijkverpleegster voor de keuze stond het verband eraf te halen toch maar even de arts gebeld. Het blijkt nu een vleeswond te zijn (ongeveer een cm diep) die gewoon met betadine behandeld moet worden en dan vanzelf dichtgroeit. Overigens is dit een van de opties welke de arts had gezegd, maar dat ik dan wel heel veel mazzel moet hebben. Dus over geluk heb ik tot nu toe niet te klagen. Voor de liefhebbers heb ik een foto. Ook heb ik een foto van het been met de stellage, alles voor de liefhebbers. Ik ga dit niet op mijn profiel zetten omdat er ook mensen zijn die dit niet willen zien.
Volgende afspraak in het ziekenhuis 4 november. Ik houdt jullie op de hoogte.
Ik hoor net op de radio dat het proces tegen Wilders overnieuw moet.
Er is iets aan de hand met een getuige die wel/ of niet door de rechters verhoord is. In ieder geval zitten we nu nog een half jaar vast aan deze soap.

Ik begrijp dat er een misverstand is, de stellage is niet van het been afgehaald, maar er iets verder vanaf gezet. Dit omdat een deel van het frame het vlees stukmaakte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: