Ongeval 21

Afgelopen zondag maar weer eens bij de rugbyclub geweest. Ruud en Ina hadden voor vervoer gezorgd. We moesten tegen Haarlem en aangezien ik daar een paar jaar (jeugd)trainer ben geweest is het altijd leuk om even te gaan kijken. Ik speel(de) ook altijd mee met het veteranenteam van Haarlem en de woensdag voor de wedstrijd was de maandelijkse training. Deze had ik afgezegd met opgave van reden(anders kost het je weer een juk bier) en dit was voor een paar mensen reden om naar de smuggs te komen om even een hand te geven, ook kreeg ik na de wedstrijd een mooi trainingsjack. De wedstrijd was spannend en in de laatste minuut van de wedstrijd maakte Haarlem gelijk 19-19. Het is mooi om te zien dat de Smugglers een hoop jonge jongens hebben die niet bang zijn, maar wel wat rugby inzicht missen. Nouja dan heb ik iets om naar toe te leven als het lopen weer een beetje gaat. Bij Haarlem zijn ook een paar jongens uit “mijn” jeugd nu steunpilaren van het 1e team dus ik kan mogelijk wel wat bijbrengen. Dit seizoen zou ik al een deel van de trainingen op mij gaan nemen, maar het ongeval gooide roet in het eten. Omdat het koud was (je zit maar wat te zitten) heb ik me maar gewaagd aan een bokbiertje, het eerste biertje sinds 25 augustus, en ik moet zeggen, het ging erin als Gods woord in een ouderling. Een minder puntje van de wedstrijd was dat Alistair onze scrumm-half er halverwege de 2e helft afging met een enkelblessure. Ik heb net van hem gehoord dat hij zijn enkel heeft gebroken en dat er een pees is afgescheurd. Ik snap alleen niet waarom er geen ambulance is gebeld, of het moet Schotse zuinigheid zijn;-)
Het verbaasd mij overigens weleens dat mensen die rugbyen zeggen dat er nooit blessures zijn. Ik heb 25 jaar gevoetbald en ik heb daar weleens iets meegemaakt aan blessures met als ergste een keer bij iemand een gebroken been. Maar in 16 jaar rugby heb ik zelf een aantal ribben gekneusd, vingers gebroken en gekneusd, neus gebroken(2x), vingers uit de kom, blauwe ogen. En dan de anderen met gebroken ledematen, vingers, kneuzingen, blauwe ogen, bloemkooloren en top of the bil een afgescheurd oor. Maarja die luisterde toch al nooit, en is daarom voorzitter geworden.


Over mij kwetsuur is niet veel te melden, behalve dat het een beetje pijnlijk is op het moment, ik weet ook niet waarom. Ik houdt het been omhoog, meer kan ik niet doen. Verder heb ik een afspraak met een aannemer die wat klusjes voor mij gaat opknappen. Ik mag daarvoor de arbeidsuren declareren bij de verzekering omdat ik het anders zelf gedaan zou hebben.
Oja, ik vergeet steeds contact op te nemen met de mevrouw die mij heeft aangereden. Ik heb haar per abuis een verkeerd mailadres gegeven, moet dat nog steeds herstellen. Is niet netjes van mij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: