Ongeval 20

Zo, maar weer eens gemeld bij de afdeling Orthopedie, eerst een rontchen foto maken en dan praten met de O-chirurg. Topdag, eerst kom je aan bij de rontchen afdeling en hebben ze geen formulier. Moest Marja terug naar orho om een formulier te halen waarop staat wat er gefotografeerd moet worden, tja ik ben pas zo vaak geweest dat mij been licht geeft dus ze weten het niet, nou ja ik snap het wel. Anyway foto is genomen en wij naar beneden, weer aanmelden en wachten. Was snel aan de beurt dus dat viel mee. De chirurg kijkt naar de foto en zegt dat het er goed uitziet (Joh dat was 4 weken geleden ook al zo) en dat het afwachten is wat de plast. ervan zegt om te kijken of er geopereerd kan worden. Kijk dan baal ik, had mij dan meteen een afspraak daar laten maken, nu moet ik eerst een afspraak maken bij de afdeling Plastisch chirurgie, die kijken even of het been genoeg geslonken is, en maken dan een afspraak voor een operatie.
Afspraak bij Plast. is over 2 weken (de 18e). dus vervolgoperatie op zijn vroegst een week later.
Verder heb ik vandaag mijn been gedoucht, was voor het eerst sinds het ongeluk. Op mijn voet zit een flinke wond en die heb ik ook uitgespoeld, het is een vreemd idee en ik vond het dus eigenlijk ook wel eng om te doen, het is natuurlijk een open wond waar je de douche opzet, maar het viel allemaal wel weer mee. Net als zoveel dingen maak je jezelf drukker als eigenlijk nodig is. Na het douchen inpakken en klaar.
Tot slot zijn gisteren de advocaten van mij en de tegenpartij langs geweest, dwz degenen die de schadevergoeding moeten gaan regelen.
Van tevoren had ik nagevraagd of er nog consignes waren maar het enige was dat ik mij niet manser moest voordoen als het is, heb je pijn niet zeggen dat het wel meevalt. Zo gezegd zo gedaan.
Ik vond het een prettig en gemakkelijk gesprek, er is natuurlijk een aanwijsbaar letsel, en daar is dan ook geen discussie over. Tot het nieuwe jaar zijn wat dingen geregeld en daarna wordt er weer verder gekeken.
We zien het wel weer.:-|

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: