Ongeval 23

Eindelijk weer wat actie,
De plastisch chirurg heeft gekeken en gezien dat het been er nu goed uitziet. De orthopeed is gebeld en er is besloten binnenkort een operatie te plannen. Dit is goed nieuws want het is weer een volgende stap in het proces. Zoals ik vorige keer al zei ben ik het wel zo’n beetje zat. Nu is er uitzicht op……
Optimist als ik ben is het traject als volgt: Operatie over 2 a 3 weken. Weekje ziekenhuis. dan is het half december. 8 weken niet belasten van het been. en dan fysio en revalidatie 8 weken.Dan zou ik half april klaar zijn. Als je dan een maand rekent voor tegenslagen etc. wordt het half mei, rond mijn verjaardag, en dus wat ik zelf gehoopt had/ heb.
Maar goed dit is het meest optimistische scenario. Allereerst de operatie,
dit houdt in dat er via mijn voet een pen in mijn scheenbeen geplaatst gaat worden. Omdat er wat botmateriaal mist moet er wat materiaal uit mijn heup vandaan daarheen geplaatst worden. Dit moet dan aangroeien en mag dan niet belast worden, dus niet anders als nu.
Het kan niet in het gips gezet worden omdat er wat schroefgaten in de huid zitten die dicht moeten groeien, die moet je als wond behandelen en dat kan natuurlijk niet als er gips omheen zit.
Wat daarna gebeurt, het fysiotraject zie ik dan wel weer. Ik kan er nu weinig over zeggen, weet ook niet of het hier gebeurt of bij Heliomare.

Gebeurd er verder nog iets in mijn aardse bestaan op dit moment?
Ach ik houdt het nieuws bij, de vrienden van de PVV zijn nogal bezig. Mijn voetbalcluppie zou het beter kunnen doen, las overigens dat ze met een nieuwe spits bezig zijn. Ik probeer wat te werken en te leren.
Wat ik wel jammer vindt is dat ik bepaalde dingen niet kan. Voorbeeld, een kennis van mij heeft een boot en ik zou met hem gaan vissen op de Noordzee, dat leek me ook een mooie ervaring voor Sean en Dennis, mijn zoons. Ik ben overigens helemaal geen visser, maar het is mooi om op een boot te zitten en als je dan toch niets doet kan je net zo goed proberen een avondmaaltijd te vangen. Nu gaan de jongens met de vriend van mijn ex vissen, en dat vind ik eigenlijk jammer. Ik vind het mooi dat die man dat doet, ik begrijp van de jongens dat het een aardige vent is, maar eigenlijk had ik …………….
Nouja komt wel weer, en als de boot niet verkocht wordt kan ik altijd nog een dagje gaan vissen.
Verder mis ik het trainen wel, en dan heb ik het over Rugby, fietsen en met de band. Ik had voor de club een mooi trainingsprogramma opgesteld waarmee ik denk dat het team verder kan komen, maar goed dat is voor het volgend seizoen. En ook met de band hadden we wat plannen om vaker op te treden. Ook voor de toekomst.
Ik krijg het druk;-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: