Ongeval 26

Donderdag 2 weken terug was het precies 3 maanden geleden dat ik van mijn motor ben gereden, 13 weken, hoe ik dat zo exact weet? De wettelijke regeling is dat een werkgever je 3 maanden moet doorbetalen tot 95% en dan over mag gaan naar 90%, daar kreeg een brief van. Als je ergens werkt sta je er niet bij stil dat zoiets op jou van toepassing kan zijn, en eerlijk gezegd, had ik dit in de arbeidsvoorwaarden gelezen, weet ik niet of ik dan bij Sodexo had gewerkt, maar verder bevalt het me er nog wel.
13 weken met een steiger op je been, heeft iemand zich weleens voorgesteld hoe dat is? Overigens nu 15 weken:-( Nou je wordt het op een gegeven moment zat, zal je mogelijk niet geloven maar het is zo. Ik ben blij dat er (ijs en weder dienende) aankomende vrijdag een eind aan komt.
Zo langzamerhand wordt ik gek…………ik zit over van alles na te denken, voorbeeld? Waarom fluiten duivenvleugels als ze vliegen en andere vogels niet? Waar haalt zo’n klein spinnetje al dat web vandaan? Hoe kan het dat je de teksten van Frans Bauer kan onthouden, maar de juiste uitleg van de stelling van Phythagoras vergeet? Van die kleine dingetjes.

Verder zijn er natuurlijk wel andere dingen waar je mee bezig bent. Zo kan Marja zich eraan storen dat mensen hier in de IJmond zo weinig met elkaar op hebben. Er komen weleens mensen langs, maar minder als zij normaal vind. Ik kom hier zelf ook uit de buurt en stoor mij er niet aan, maar ergens heeft ze wel gelijk. Om een voorbeeld te noemen van mijn eigen tekortkomen, Eric de gitarist was ernstig ziek, hij woonde hier in de straat pakweg 100 meter van mijn huis. Een aantal keren ben ik langsgeweest maar was hij niet thuis, onderzoek weetikveel. Dus na een paar keer denk je “laat maar zitten”. Maar wat een onzin, waarom? het is een kleine moeite, en als hij niet thuis is jammer dan, volgende keer beter. Overigens vertelde hij dat hij weleens zo ziek was dat hij gewoon de deur niet opendeed of de telefoon niet opnam.
Met Niels en Nathalie hetzelfde verhaal, ik zeg al een jaar dat ik langs kom, voor de kleine en Nathalie haar ongeval, nog steeds niet gebeurd.
Ik toon in ieder geval nog wel interesse door te mailen.
Maar dat is wel een beetje de houding hier in de buurt, of misschien wel van de tegenwoordige tijd, waarin iedereen het denkt heel druk te hebben. Ik moet zeggen dat ik mijn leven al verbeterd had voor mijn ongeval, gewoon wat interesse tonen, telefoontje, mailtje.
Het is natuurlijk raar dat iemand die je normaal elke week ziet nu gewoon 15 weken helemaal niets van zich laat horen. Nouja je leert mensen kennen in tijden van nood.
Overigens is dit geen vraag om aandacht, mochten mensen dat denken het is slechts een constatering.

Oja, ik wil nog wel even mededelen dat degene die mij heeft aangereden (the one whom’s name shall be unspoken) via via heeft laten weten bereid te zijn mij te ontmoeten, joepie , Hoera, slingers en balonnen. Nou ik zit er helemaal niet op te wachten, maar ze vroeg mij aan het begin om haar op de hoogte te houden van de vorderingen. Dat kan ik doen door een linkje naar dit blog te geven, en dat heb ik dus gedaan, of mijn telefoonnummer te geven, ook gedaan. Nou mevrouw heeft geen zin om op eenofandere website te kijken, dan toch niet?
Als ik heel eerlijk ben had ik geen zin om een half jaar thuis te zitten met pijn ellende en gedoe, maar daar zal ik wel een rare in zijn:-|
Overigens, buiten een kaartje waarin ze vroeg om haar op de hoogte te houden (hoe, hoe, hoe???????), heb ik van haar ook nooit een bloemetje ofzo gehad.

Tot slot, ik heb een letselschade advocaat in de arm genomen, laat me jullie gerust stellen, wordt je ook niet rijk van:'(

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: