Ongeval 27

Morgen is het eindelijk zover, de buitenbeugel gaat er af. vrijdag 10 december moet ik mij om 11 uur melden.

Of ik er tegenop zie? Nou ik heb gemengde gevoelens op dit moment. Natuurlijk zie ik er naar uit dat het ding eraf gaat en ik zal blij zijn als ik eraf ben. Maar dan? Omdat ze botmateriaal bij mijn heup gaan weghalen komt daar een wond, aan het bot. Dat is een vervelende, volgens de arts hebben veel mensen daar meer last van als van de operatie aan het been.
Dit komt omdat ze niet alleen een stukje bot weghalen maar ook wat rood beenmerg, en dat is pijnlijk. Verder wordt er een stuk kuitbeen afgezaagd en gebruikt voor reparatie, Je schijnt je kuitbeen niet echt nodig te hebben.
of liever gezegd, je kan zonder.
Maar hetgene waar ik het meest tegenop zie is het feit dat het mogelijk fout kan gaan met een doorbloeding van de voet. Er zit een toevoerader naar de voet om deze van bloed te voorzien. Als hier iets mee fout gaan kan de voet zonder bloed komen en dan is de hele toestand tot nu toe voor niets geweest. Nu heb ik de mazzel dat de Orthopeed een hele goede is en de plastisch chirurg tevens vaatchirurg is, en als zodanig een van de beste van Europa. Beide doen de operatie. Ik ga er van uit dat het allemaal goed gaat, maar ben toch nerveus.

Vandaag ook de laatste keer wijkverpleging thuis gehad. Die vrouwen hebben elke dag weer hun best gedaan. Met de ene kan je wat beter opschieten als met de ander, maar dat is normaal. Het laatste bezoek waren Loes en Kim, de laatste heeft mij aan het begin een keer gezien toen alles nog met betadine ingesmeerd moest worden en was benieuwd hoe het er nu uit ziet. Ze zullen het wel niet lezen maar ik wl ze toch bedanken voor de zorgen.
Mogelijk dat ik ze volgende week weer nodig heb, maar dat zie ik dan wel weer.

Tot slot heb ik vandaag met de verzekering gesproken en is het geld voor de schade overgemaakt. De schade aan de motor is 2300euro!!!!!
Vind ik nogal wat, maar het zal wel kloppen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: