Ongeval 30

Gisteren naar het ziekenhuis geweest om de hechtingen te laten verwijderen. Voel je (bijna) niets van, maar er zaten er 2 onder de zool van mijn voet en die waren wel vervelend, maar voornamelijk omdat ik nogal kietelig ben onder mijn voet.

Verder is het allemaal afwachten nu. Kijken hoe het bot aan elkaar groeit rusten, rusten en nog eens rusten. Ik kan overigens beginnen met fisio….
niet te veel van verwachten, ik mag (moet) mijn tenen bewegen, daar zul je misschien om lachen maar na ruim 4 maanden zitten die helemaal vast.
4 tenen gaan wel maar de grote teen is een pijnlijke zaak, je voelt de pees kraken als je hem beweegt en het doet zeer. Nouja voorzichtig beginnen, misschien in een bakje met warm water, ik moet wat, en……… no pain no gain.

Tot slot, morgen oudjaar.
Er is het afgelopen jaar veel gebeurd, dingen waar ik spijt van heb en zaken waar je weinig aan kunt doen. Ik zal hier niet iedereen vermoeien met mijn overpeinzingen, temeer omdat ik daar al 4 maanden de tijd voor heb gehad en dus te weinig ruimte heb op dit blog.
Maar ik wil iedereen wel een prettige jaarwisseling toewensen uitkijken met vuurwerk, en voor het nieuwe jaar dat Feyenoord het weer beter gaat doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: