Ongeval 8

Vandaag even naar huis geweest met de fysiotherapeute, gewoon om even te kijken of het ging. Nou woon ik hemelsbreed 150? meter van het ziekenhuis, maar het blijkt toch een reis om de wereld. Ik moet 2x de vondellaan oversteken, en 1 x de zijstraat waar ik ben aangereden. Verder is het in een rolstoel gewoon lastig. Ik mag 3x per week naar het ziekenhuis om te trainen, maar dat ga ik alleen niet redden. Komt ook weer op Marja neer, ik ben dolblij met haar. Overigens was er een verassing toen ik thuis kwam, kamer anders ingedeeld, ander kastje andere salontafel, leuk.
Nou staat er in de woonkamer een ziekenhuisbed, dat is minder maar ja het moet maar even. Ik heb net gehoord dat ik mijzelf een paar dagen trombose prikken moet geven;-((((((((
Het moet maar, stel dat ik het niet doe en het gaat daardoor niet goed, dat vergeef je jezelf nooit. Na die paar dagen neemt de trombose dienst het over en ga ik aan de pillen. Eerst naar huis, eigen tv, eigen radio, eigen enzovoort, zoveel mogelijk bewegen etc. We zien wel. Ik heb inmiddels wel trek in een borrel, maar laat mij verstandig zijn en nog een jaartje wachten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: