Zomaar een dag.

Het jaar is alweer een week onderweg en ik voel me goed.
De narcose is, volgens mij, nu weer helemaal het lichaam uit. Ik merk in ieder geval dat ik weer een boek kan lezen zonder elke 2 bladzijden terug te bladeren om te kijken waar het over ging.
Mijn been geneest, denk ik, alleen zit er een wond op mijn voet en daar weet ik niet van of dat goed gaat. Elke keer als ik het verband wissel blijkt het nog een beetje vochtig te zijn. Nouja maar doorgaan met schoonmaken enzo.

De motor is gerepareerd en is naar Frank gebracht. Frank is overigens een verhaal apart, het is een man die ik op het werk een paar keer ben tegen gekomen, hij was daar monteur van slijpbanken enzo. Niet iemand die ik goed ken, kon wel goed met hem opschieten, heb hem weleens geholpen als hij een handje nodig had. Toen hij echter hoorde van Colin wat mij was gebeurd stond hij s’avonds met een nep-bloem aan mijn bed, en bood aan te helpen met de motor enzovoort. Blijkt dat hij een vergelijkbaar ongeval heeft meegemaakt en dus uit ervaring weet wat je nodig hebt. Ontzorgen, hij heeft geregeld dat de motor bij West coast kwam (overigens hebben die ook nergens moeilijk over gedaan, niet dat het te lang duurde ofzo) De motor kan tijdelijk bij hem in de garage, en hij bood zelfs aan om tegeltjes te zetten, maar het kan te gek, vind ik.
En dat alles terwijl zijn meisje ook problemen heeft. Hij houdt er niet van maar langs deze weg wil ik hem toch een veer in zijn r… steken.

Ik heb ook een andere auto aangeschaft. Weer een Volvo maar nu een V40, een slag kleiner dus als ik had. Mooie wagen, zilvergrijs, automaat, airco, wat wil je nog meer. Ik ben er blij mee. Nu de andere nog weg deze week, en anders gaat hij naar mijn vrienden van Rutte. Zou zonde zijn. Maar ik heb hem nu 7 jaar en hij heeft zijn geld opgebracht.

De nieuwe bak

De oude bak

 

Ik zit overigens nu naar het schaatsen te kijken, normaal vind ik daar niets aan, maar nu is het wel spannend. Ik zit mij echter vreselijk te ergeren aan de regie. Hoor je de commentatoren zeggen dat er een moeilijke wissel is, laat de regie een coach zien. Is er een race bezig, laat de regie een warmlopende Nederlander zien. Bij de 1500 meter van de vrouwen laten ze niet het paar zien wat een spannende race rijd, maar alleen het Nederlandse meisje, zodat je niet weet of ze voor of achter ligt en hoever. gewoon slecht dus. Wel een mooie winnaar bij de heren, wat een mooie race.
Bij de dames was Martina Sablikova met ruim 8 seconden een klasse beter dan de rest.

Tot slot, het rugby was afgelast, ik begreep dat het veld weer een ouderwets moeras was aan de kant van het clubhuis. Zonde, het is goed weer voor een mooie pot, maar een begrijpelijke beslissing.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: