Het gaat steeds beter

Zo langzamerhand gaat het de goede kant uit.
Zeker nu ik weer een beetje mobiel ben ziet het er allemaal wat zonniger uit, en helemaal als ik nu naar buiten kijk.

Zondag met Marja uit eten geweest bij de Liefhebber2. Is een zaak in Wijk aan Zee en de eigenaar is een kennis van Marja. We hebben er nu een aantal keren gegeten, en we zijn nooit teleurgesteld de deur uit gegaan. Het was dan ook leuk om te zien dat de zaak helemaal vol zat. Sterker nog, Ed de 1e eigenaar (hij heeft nu een partner in de zaak)  heeft zelfs iemand erbij in de keuken.  Dat verdienen die gasten wel. Is een aanrader.

Maandag was de advocaat er met een arbeidsdeskundige van de verzekering. Dit is om in een zo vroeg mogelijk stadium te kijken wat de mogelijkheden en eventuele problemen zijn om terug te keren in het arbeidsproces.
Ik heb voor 85% een kantoorfunctie dus denk ik niet veel problemen te krijgen, maar stel dat ik nog onderhoudsmonteur was zouden ze geprobeerd hebben om eventueel een andere baan of omscholing te regelen.
Overigens heb ik met mijn werkgever afgesproken om binnenkort weer eens en paar uur te komen werken.

Ik heb bij de gemeente een gehandicapten parkeerkaart aangevraagd. Staat een zin in de voorwaarden dat je niet meer als 100 meter meter moet kunnen lopen zonder hulpmiddelen. Maar van de parkeerplaats naar het gemeentehuis is al verder, op het moment dat je binnen komt strompelen ben je eigenlijk al afgewezen.  Maar nou zijn krukken ook hulpmiddelen, dussssss ik hoop dat de ambtenaar in functie dit ook zo ziet.

Gisterenavond geoefend met de band. Het ging verbazingwekkend goed, als je nagaat dat we sinds het optreden in Asgard niet meer samen hebben gespeeld, en ik zelfs niet eens een drumstel van dichtbij heb gezien.

Morgen nieuwjaarsreceptie van het werk. 1 man zal afwezig zijn, Frits onze wandelende encyclopedie wat wet- en regelgeving aangaat. Ik kende hem niet heel goed maar na een wat stugge start ben ik hem wel gaan waarderen, de levensgenieter met zijn bootje op oost-Terschelling. Zo ben je gezond (denk je)en een paar maanden later lig je op Zorgvlied.

Heb ik verder nog iets leuks? Ja ik heb Karl Pilkinton ontdekt, dat is een side-kick van Ricky Gervais (van the Office)
Hij speelt (of is) een idioot die de wereld doortrekt. In bijgevoegd filmpje verbaast hij zich over het chinese eten.
Wees gewaarschuwd, in China geen Babi-pangang of peking eend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: