En toen…….

Kort berichtje deze keer,
Deze week ben ik begonnen met werken, d.w.z. maandag en donderdag 4 uur. De eerste dag kwam het neer op een beetje iedereen vertellen hoe het gaat en wat er gebeurd is. Overigens moest ik maandag eerst nog naar de bedrijfsarts, aangezien ik al besloten had dat ik weer wilde werken was dat een wassen neus. Maar goed het moet gebeuren.
Donderdag had ik al wat meer gedaan, maar ik had ook een gesprek met de teamleider. Deze kwam met de mededeling dat men niet zo goed weet hoe om te gaan met de situatie. Eigenlijk zijn ze bang dat ik het werk niet meer kan doen in de toekomst, en men denkt er aan mijn contract niet te verlengen. De teamleider denkt dat het wel kan en heeft voorgesteld het contract met een half jaar te verlengen, om zo te kunnen beoordelen of het wel of niet gaat.
Ik waardeer de inzet van de teamleider, maar ik snap de bedrijfsleiding niet helemaal. Als ze een keer aan mij gevraagd hadden hoe het gaat en wat de vooruitzichten zijn, had ik ze kunnen vertellen dat ik binnenkort alles gewoon weer kan.
De vooruitzichten zijn dat ik gewoon weer kan lopen, klimmen, traplopen, noem maar op. Verder kun je op Schiphol bijna overal komen met een lift, dus ik zie geen probleem.
Nu is het zo dat ik dit Donderdag te horen kreeg en ik daar eigenlijk wel pissed over was. Maandenlang hoor je niets, ik heb meerdere keren gevraagd wat het bedrijf van plan was en dan ineens hoor je dit, op het moment dat je weer aan het terugkomen bent. Nice to see you again………..
Maandag nog maar even praten en dan uitleggen wat het vooruitzicht is, ik zal proberen niet boos te worden.

Vandaag (zondag) even bij het rugbyen gaan kijken. Ze moesten tegen AAC3, altijd een lastige tegenstander. Een aantal zeer ervaren jongens, paar oud internationals, en dat was ook in de uitslag te merken. Op zulke momenten is het jammer dat je het veld niet op kunt, al was het maar om aanwijzingen te geven in de rust.

En toen ging ik naar bed, nog even op de Ipod kijken of er nog nieuws was en dan lees je:

Britse rockgitarist Gary Moore overleden

LONDEN – De vermaarde Britse rockgitarist Gary Moore is zondagochtend op 58-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Adam Parsons aan de Britse omroep BBC meegedeeld. Parsons is manager van de Ierse hardrockband Thin Lizzy, waarvan Moore deel heeft uitgemaakt.

Zanger Phil Lynott haalde Moore, die uit de Noord-Ierse hoofdstad Belfast kwam, bij de groep. Later kreeg Moore faam als sologitarist. Hij zou eind mei nog optreden tijdens het festival Highlands in het stadspark Schothorst in Amersfoort.

Still Got The Blues
Moore behaalde solo in 1990 een grote hit in Nederland met het nummer Still Got The Blues. Hij werd dood gevonden in een hotel in de Zuid-Spaanse stad Estepona.

Moore was de zoon van een concertorganisator. In 1969 ging hij van Belfast naar de Ierse hoofdstad Dublin. Daar sloot hij zich aan bij de groep Skid Row, waarvan Lynott de zanger was. De groep bestreek een reeks muziekstijlen, waaronder jazz en blues. Bij Thin Lizzy, waarbij Moore zich midden jaren zeventig aansloot, verving hij de eveneens uit Noord-Ierland afkomstige gitarist Eric Bell.

Robuust
‘Ik kan het nog steeds niet geloven’, reageerde Bell verbaasd op de plotselinge dood van Moore. ‘Hij was zo robuust. Hij was geen rock-slachtoffer, hij was een gezonde kerel.’

Moore bracht in 1973 zijn eerste soloalbum uit. Zes jaar later begon hij een echte solocarrière. Die leidde onder meer tot de single Parisienne Walkways, dat in april 1979 de Britse top tien haalde. Na een serie rockplaten keerde Moore terug naar de blues met het album Still got the blues (1990), waaraan onder anderen de Amerikaanse bluesgitarist B.B. King meewerkte. De plaat werd een groot succes. Moore bracht tot 1997 bluesnummers uit, waarna hij zich tot moderne danceritmes wendde. De naam van het album Back to the blues (2001) gaf een ommekeer aan: Moore keerde inderdaad tot de blues terug.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: