Lady’s and gentleman, he’s back.

Een paar weken ben ik nu alweer aan het werk, dat wil zeggen een paar uur en dat nog maar 2 dagen in de week.
Ik wil er volgende week weer een dag aan toevoegen, ik vind zelf dat dat gemakkelijk gaat maar je hebt dat niet zelf voor het zeggen. Nouja zolang er niemand protesteert doe ik wat ik zelf wil, ben altijd al eigenzinnig geweest, ga ik nu niet veranderen of ik moet mezelf ergens tegen komen.
Dat kan natuurlijk altijd, maar op dit moment voel ik mij gewoon goed, ik heb een blessure, ernstig weliswaar, maar een blessure. Ik hoor weleens bij Fysiotherapie dat ze tegen mensen zeggen, hij (ik dus) doet maar wat, en op zich klopt dat ook. Ik hang wat aan de apparaten en zit nu een half uur per keer op de fiets. maar ik voel mij er lekker bij.
Er zit vaak een leeftijdsverschil tussen mij en de andere klanten, plus dat veel mensen daar zitten omdat ze COPD hebben, dat is een longprobleem. Die mensen zijn blij dat ze uberhaupt iets kunnen doen, die kunnen niet de dingen doen die ik doe, en voor mij heeft het geen nut om 7 kilo te gaan bankdrukken.

Vandaag kwam Frank langs op de motor. Hij heeft hem al een tijdje thuis staan en ik was steeds van plan om langs te gaan maar om de eenofandere reden leek het of ik het niet durfde. Raar maar waar. Het leek wel of ik bang was om het ding te zien. Maar nu stond hij er ineens. En eigenlijk deed het mij niet zoveel, daarmee bedoel ik dat ik niet schrok ofzo,
het is natuurlijk maar een ding, en dat ding kan er ook niets aan doen. Eigenlijk had ik wel zin om een rondje te gaan rijden, maar daar is het te koud voor, en mijn motorkleding is vorige week in de kliko meegegaan naar de vuilverbranding. Ach ik weet nog niet wat ik ga doen. Hij klonk goed, was minder lawaaierig als vroeger……

The eagle has landed

Daar gaatie weer

Wat is er verder nog gebeurd?
Mijn broer is naar IJsland geweest, schijnt ontzettend mooi te zijn, heeft daar IJsberen gejaagd en walvissteak gegeten, gelijk heeft hij, als je zo’n Eskimo (onee Inuit) ziet eten krijg je toch gewoon honger van. Oja hij heeft ook nog gedoken.
Het lijkt me inderdaad een mooi land, maar de kosten hebben me er altijd van weerhouden om erheen te gaan, maar dat is met al die Scandinavische landen zo. En als je er dan met mensen over praat blijkt het mee te vallen, het is niet zo heel veel duurder als Nederland. Misschien komt het er nog eens van. Enne anders zijn er nog de muggen die me tegen kunnen houden;-)

Tot slot een filmpje van een “le Mans start” ik ben bij de 24 uur van Spa in 2004 geweest, wat een gekkenhuis, Kippenvel als al die mensen gaan schreeuwen vlak voor de start, het is verwonderlijk dat de coureurs nog iets horen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: