WAT ZEG JE????

Gisterenavond Skunk anansie gezien in de Heineken Music Hall. Ik had al eens gehoord dat het geluid daar goed is, en inderdaad het is zo. Ik was mijn oordoppen vergeten en zit daarom nu met een vervelend fluitje in mijn oor, maar eigen schuld dikke bult. De band speelde een mix van oude nummers afgewisseld met de nieuwe cd. Gewoon goed, retestrak en Skin is natuurlijk een geweldige frontvrouw. Wij zaten op de tribune, middenvoor het podium, en vandaar waren (mede door de lichtshow) de bandleden niet zo goed te zien, maar de glimlach van skin verlichtte de zaal. Verder speelden ze gewoon de hele zaal plat, behalve de man die naast Harry zat, maar we denken dat die overleden was, als ik er nu over nadenk kan dat eigenlijk niet anders.

Kaartje, zo ziet het er nou uit;-)

En hiermee begon het concert.

En speciaal voor Karin,

Deze week ga ik weer een stapje verder met het verbeterproces. Dinsdag worden er weer foto’s genomen waarna er besloten wordt of-, en hoeveel er meer belast kan worden. Het rare is dat het in je lichaam zit, je ziet er niets van en je hebt het idee dat het allemaal wel kan, maar ik moet maar afwachten wat de artsen zien. Ik merk dat de voetmassage helpt, mijn voet wordt losser en het lopen gaat gemakkelijker.

Thuis ga ik ook een stap verder, het bed gaat uit de kamer, en de rolstoel etc. gaan ook het huis uit. Eindelijk weer wat ruimte, de tafel kan uit het midden gehaald worden en de lamp kan weer op de normale plek, lebensraum zouden sommigen zeggen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: