Beterschap

Ergens in september vorig jaar is de beenfixatuur op een andere manier op het been geplaatst. Voor degenen die het niet meer weten, omdat mijn been op een ongebruikelijke manier gebroken was heeft men een zogenaamde buitenfixatuur geplaatst. Deze zat iets te dicht op het been en daar had ik last van. De beugel is iets naar buiten geplaatst door de chirurg (dr Louwerse) zodat hij niet meer in het been drukte.
Tijdens deze ingreep heeft de plastisch chirurg (dr Kreulen) mijn been schoongemaakt (korsten etc verwijdert)  en hij heeft een plek behandeld op mijn voet. Deze plek was een stuk dode huid, te vergelijken met wat je wel eens ziet bij bergbeklimmers of mensen die een poolexpeditie doen. Deze mensen hebben weleens bevroren tenen die dan zwart worden, zoiets had ik op mijn voet. De plastisch chirurg heeft het stuk dode huid verwijdert.
Dit moest onder narcose en wel vanwege de volgende reden: omdat men niet wist hoe diep de beschadiging was kon men ook niet weten wat eronder tevoorschijn zou komen. In het meest gunstige geval zou de huid geheeld zijn en onder de dode huid dus gewoon een nieuw stukje huid zitten, in het meest ongunstige gevalzat er niets, en zou je rechtstreeks naar de pezen en botten kijken. Je begrijpt dat ik niet vrolijk werd toen ik deze mededeling kreeg, en toen ik bijkwam uit de narcose en van de bij-ingreep hoorde was ik wel nerveus over wat de arts te melden had. Het bleek er goed uit te zien, gewoon een flinke vleeswond die vanzelf dicht zou gaan. Nou, joepie, we zijn nu een maand of 4 verder en hij is dicht. maar niet na een paar drastische ingrepen. Ik ging elke keer met mijn voet in een bak sodawater om schoon te maken (niet op voorschrift, maar weet nog van vroeger enz) daarna met alcohol reinigen, en tot slot een verband met een soort wondgel. en dat maand, na maand, na maand.
Het mooie is dat nu het dicht is de voet ook weer gaat slinken waardoor ik binnenkort mogelijk een normale schoen aankan. Overigens kan je de foto’s overslaan, zijn niet echt smaakvol, maar het hoort erbij.
Onder het bericht de foto’s.

Verder ben ik deze week weer met mijn studie begonnen. Ik kan mij weer concentreren en hoef niet na elke 3 bladzijden terug te bladeren wat ik gelezen heb, toch wel belangrijk als je studeert.
Ik was bezig met een verslag voor accountmanagement, niet het meest enerverende maar als je er wat meer over nadenkt wel interesant. Al zijn die verkopers, folders, mails etc soms vervelend ze zijn wel heel belangrijk het bedrijf wat een product wil verkopen en met zijn klant een band wil opbouwen en houden. En laten we eerlijk zijn hoe lullig ook, er zijn weinig mensen die een pen, sticker of fles wijn afslaan. En dat is dan maar een bijzonder klein onderdeel van het vak wat ze beter klant-aandacht zouden kunnen noemen.
Oja, ik doe HBO bedrijfskunde, voor degene die zich afvraagt wat ik studeer;-)

Overigens net de nieuwe van de Foo Fighters op de radio. WAT EEN GEWELDIGE PLAAT WEER.  linkje

 

 

 

 

 

 

voor

Na

Advertenties

One response to “Beterschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: