Just another sunday

Vandaag maar weer eens gekeken bij de rugbyclub. Sinds ik weer een beetje mobiel ben heb ik bijna alle wedstrijden gezien en weet ook wel enigzins waar het aan mankeert. Ik hoop volgend seizoen weer zover te zijn dat ik een aantal trainingen kan geven waarin aandacht is voor datgene wat er niet helemaal goed gaat. De mannen zijn allemaal gemotiveerd, daar ligt het niet aan maar je ziet dat sommigen hier en daar wat slimmigheidjes en gemeenheden missen en dat kan je nou net de overwinning opleveren.
Vandaag moesten ze tegen West Friesland, een beetje een club zoals de Smugglers, 1 team met, nu, wat jonge binken. Dus eigenlijk net zoals de Smugg’s alleen hun lopen een paar jaar voor. Toen ik in Hoorn woonde heb ik een seizoen met ze meegetraind, dus ik ken die gasten wel, ik moest dan ook vaak vertellen wat er met me aan de hand is en hoe het gaat.
Een van de spelers van west Friesland blijkt ook een motor ongeval gehad te hebben en is daarbij zijn been verloren, zijn toenmalige schoonvader heeft de beslissing moeten nemen omdat zijn ouders met vakantie waren, pfff het zal je gevraagd worden. Ik ben blij dat wij de beslissing zelf konden nemen, kan je het ook niemand kwalijk nemen, mocht dat ook ter sprake komen. Als ik kijk hoe het nu gaat ben ik blij met wat we besloten hebben, ik ben natuurlijk nog geen 100% (geestelijk en lichamelijk) maar het gaat een goeie kant op.

Gisteren de laatste dag van the 6 nations, Engeland kampioen. Ze kregen de prijs uitgereikt in een zaaltje naast een restaurant waar ze het “post match diner” zouden gaan genieten. Dat is toch wel een deceptie, sta je in een zaaltje zonder publiek waar je de prijs krijgt, ff juichen en terwijl de captain werd geïnterviewd liep iedereen al weg naar het eten.

Over eten gesproken, heb dit weekend een zak rijstchips leeggegeten. Osaka-fusion. Ja ik help de Japanners wel.

Ik zag gisteren een filmpje van een schip op zee wat de Tsunamigolf tegenkwam, nou heb ik zelf gevaren en weleens een golf gezien, maar het vreemde is natuurlijk dat dit er maar 1 is, terwijl het er normaal meer zijn (en elke 7e een hogere)

http://www.liveleak.com/e/3e6_1300505578

Nog iets sportiefs opgevallen, jazeker Matt Goss won la Primavera (Milaan san Remo) de eerste klassieker van het nieuwe wielerseizoen. Ik heb dit jaar niet meegedaan, maar volgend jaar moeten ze weer op mij rekenen, maar Breukink weet ervan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: