Old soldiers…enzovoort.

Soms zie je op tv iets, of lees je in de krant een stukje, over een ouwe band waar je vroeger fan van was. Of eigenlijk nog steeds bent.
Een van mijn linkjes is naar de Ramones site, eenofandere maffe Fin die zichzelf zelfs Pekka Ramone heeft genoemd. The Ramones is mijn all-time favorite band, waarom? Geen idee.De muziek kan iedereen maken (3 akkoorden) en teksten die nergens over lijken te gaan, maar toch pakt het mij elke keer weer. Het waren gewoon geweldenaren en ze hebben muziekgeschiedenis gemaakt door een nieuw geluid te bedenken, wat door vele is nagedaan.
Echter dit is niet waar ik het over wil hebben. Soms zie je dus zo’n oude held, en dan schrik je je rot. Ouwe koppen, kaal, dikke buik. Maar vaak wel in een strakke broek, nutteloze (want kale kop) haarband en 3 onderkinnen. Sommige van deze gasten waren in hun toptijd nog the Prince of Darkness, maar nu lijkt het meer the king of parkinson (wel met humor overigens).

En zo zijn er nog meer, ik praat natuurlijk niet over Lemmy, die is al zijn leven lang oud. Maar Blackmore, Ian Gillan, de jongens van Saxon, Bob Dylan, Peter Koelewijn en the Sweet zien er niet meer uit, maar lopen er bij of ze 20 zijn.
Waar gaat dit naartoe vraag je je af, nou, ik vond een filmpje van Bow wow wow, en toen ik 16 was, had ik mijn haar ongeveer zoals de gitarist. Ik heb op tijd ingezien dat ik daarmee nu voor lul zou lopen………Toen niet natuurlijk;-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: