Update!

Vandaag weer eens langs de chirurg geweest. Het zie er goed uit. Ik mag het zwaarder belasten (85%) wat wil zeggen dat ik met 1 kruk moet gaan leren lopen. Nou lijkt dat gemakkelijker als het is, maar met wat aanwijzingen van de Fysiotherapeut moet het lukken.
De chirurg wil ook een schroefje verwijderen in mijn been.
De pen zit met 2 schroeven vast in mijn scheenbeen hierdoor kan hij er niet uitvallen. 1 van de schroefgaten in de pen is een sleufgat. Ze willen de schroef in het andere gat verwijderen zodat er een kleine beweging komt in de pen. Deze beweging zorgt voor een verbeterde bot-aanmaak.
Ik kon dit niet ter plekke besluiten, want het is toch weer een kleine operatie, maar na overleg met het thuisfront besloten dit te doen, is dag-opname, dus ’s morgens heen ’s avonds weer thuis.
Ik zou het zelf kunnen doen of het aan Gerko vragen, maar laat het maar aan de specialist over. Vrijdag heb ik de foto’s en zal ze dan ook on-line zetten.
Verder voelde ik beweging in mijn been, dit blijkt de voorvoet te zijn, niets bijzonders.
Tot slot, het dik zijn van de voet en het been hoort erbij, het is mij weer verzekerd dat het allemaal goed komt.

Volgende week ook een terugkeer gesprek met de werkgever, ik werk in principe nu 20 uur in de week maar dit zal toch weer 40 uur moeten worden. Kijken hoe we dat in kunnen plannen en welke werkzaamheden daar bij gaan horen. Ik ben wel weer toe aan mijn eigen dossiers. Op dit moment ben ik als een veredelde (dure) typemiep allerlei databases aan het vullen, veranderen en bijwerken, en daar is niks mis mee, maar ik wil wel weer eens echt aan het werk.

De zelfde band als gisteren maar een ander nummer, toevallig slaat ook dit op het onderwerp van de dag.

Advertenties

One response to “Update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: