En toen…….

ging ik naar het ziekenhuis, voor fysiotherapie. Ik had een belafspraak met de chirurg maar door onduidelijke redenen heb ik mijn telefoon niet gehoord. Terugbellen heeft natuurlijk geen nut, ze nemen niet op, hebben het waarschijnlijk te druk. Maarrrrr ik was toch in het ziekenhuis, dus na het pompen van ijzer (de borstkas moet weer terugkomen) maar even langs gelopen. Nou toevallig had hij even tijd, dus doorgegeven dat ik het schroefje (zie een aantal berichten terug) wilde laten verwijderen, en ik had verder nog een paar vragen. Omdat ik er toch was kreeg ik direct een formulier mee voor anesthesie en opname, en direct is er een afspraak gemaakt om vrijdag 29 april het schroefje er maar uit te halen. Dat is dus eigenlijk wel handig dat ik mijn telefonino niet gehoord heb, nu is alles geregeld.

Met dat lekkere weer van de afgelopen dagen is het heerlijk buiten zitten, eerst zat ik met mijn lange broek aan maar dat is me veeeeel te warm, dus schijt aan dronken naatje, korte broek……..

Vandaag ome Cor de laatste eer bewezen, na lange tijd mijn nicht Corina en neef Rob weer eens gezien met hun man, vrouw en kinderen. Het blijft toch iets vreemds dat dit dan de momenten zijn dat je elkaar weer ontmoet. Een crematie als reünie. Vroeger zagen we elkaar bij Oma, eens per jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat het leuk was ze te zien. Soms vraag je je af waarom contacten verwateren, zo ook in dit geval. En zoals altijd spreek je af dat je het in de toekomst anders gaat doen, ik hoop dat het gaat lukken.
Overigens miste ik iemand op de bijeenkomst, iemand die ik nog wel een keer gesproken heb. Ik weet niet wat er gebeurd is, gaat me ook niets aan, maar mogelijk dat het net zo’n dwarskop als zijn vader is, ja dan is het moeilijk goedpraten.

Wat voor muziekje moet je hier nou bij verzinnen? Deze maar, oud en nieuw en van toepassing op mij.

Enne, ik vond nog een oud filmpje van mezelf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: