De week deze week

Zondag 1e paasdag Feyenoord – PSV 3-1, het is wel geen 10-0 maar het is wel een kleine genoegdoening.

Dinsdag afspraak met de ARBO arts meneer Job Werkema, what’s in a name. Afgesproken om 3 hele dagen te gaan werken en de andere 2 dagen thuiswerk. Eigenlijk ben ik dus aan het opbouwen naar 40 uur, een volledige werkweek.
Het is wat sneller gegaan als eerst gedacht, ik ben dus bijna weer helemaal inzetbaar. Is ook beter zo, op deze manier kan ik ook laten zien wat ik waard ben. 4 uur op het werk wil zeggen: pc opstarten, inloggen, mail kijken, stukje database aanpassen, lunch, Stukje database en naar huis. En in de tussentijd komen er nog allerlei mensen vragen hoe het gaat, dus at the end of the day heb ik bijna niets gedaan. Dat zal nu beter gaan. Ik heb nu 2 hele dagen gewerkt en het beviel wel, was wel bekaf, maar dat komt wel weer.

Dinsdagmiddag tentamen schrijven, of eigenlijk, schrijven op HBO niveau. Het ging niet zoals ik dacht, toen ik er zat had ik nog wel een goed gevoel, maar s’avonds vond ik een proefexamen op de NTI site, en nou zit ik te twijfelen. Het is zoals altijd, je moet het nooit nakijken, inleveren en wegwezen. Ik moest een stuk schrijven over armoede of ontwikkelingshulp, en dat dan volgens een structuur en voor een bepaalde doelgroep. Ik heb een stuk gemaakt over waterputten in de Sahel, en hoe mensen daarvan profiteren. Ach ik hoor het wel.

Vrijdag naar het ziekenhuis om een schroef te verwijderen, het viel allemaal mee. Ruggenprik en de behandeling duurde misschien 5 minuten. Een ruggenprik is iets raars, je voelt je onderlichaam niet meer, ik zag dat de chirurg mijn been optilde maar het is onwezelijk omdat je het niet voelt. Het schroefje heb ik trouwens meegekregen.

Schroefje.

Eenderde van alle mensen op de wereld keken naar het koninklijke huwelijk, ik heb begrepen dat het tegenviel, maar het is moeilijk spontaan zijn als alles tot op de seconde geplant is. Overigens,tijdens de Koninklijke kus tussen William en Catherine lag ik op de uitslaapkamer. Ik heb s’avonds de samenvatting gezien en vond het wel meevallen met de spontaniteit, maar mensen moeten altijd wat te zeuren hebben.
Engelsen zijn van het protocol, de volgende dag (vandaag) kunnen we zien hoe “wij” dat doen. In Thorn liep het al uit.

Ik heb overigens vandaag geen prettige Koninginnendag gehad. Na de toespraak van de Majesteit in Weert ben ik naar boven gegaan, pijn in mijn rug, pijn in mijn been. Ik ben op bed gaan liggen en heb tot half 7 geslapen. Nee ik ben niet vrolijk na dit ingreepje van dr Louwerse. Ik probeer het maar zo te zien dat ik een stapje achteruit ga om een sprong vooruit te gaan maken. Mag nu weer 50% belasten, dus dat is een stukje minder, en het doet nog zeer ook.

Tot slot nog even een gouwe ouwe:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: