Nagekomen bericht.

Mensen die mij kennen weten dat ik als de dood ben voor injectienaalden, ik zou de slechtste junk van de wereld zijn.
Dit gaat terug naar de keuring van het leger.
Aan de Sarphatistraat (volgens sommigen de mooiste straat van de wereld) had je vroeger de eerste keuring voor militaire dienst, waar ook bloed werd afgenomen. Ik zeg de eerste, maar voor de landmacht was het de enige, ik heb later nog een keuring voor de marine/korps Mariniers gehad in Hilversum. Dit terzijde.
Er werd dus bloed afgenomen voor het kunnen aangeven welke bloedgroep je hebt (A+) en of je verder nog wat onder de leden had. Bij mij is dat fout gegaan, ik heb een week of 2 met een dikke blauwe arm gelopen en een levenslange angst voor spuiten. Toen Marja dan ook elke dag een tromboseprik moest toedienen bij zichzelf, was ik elke ochtend blij met mijn gezondheid. Ik moest er niet aan denken dat ik dat moest doen. Sterker nog, bij medische keuringen weigerde ik de bloedafname, als dat een reden was voor het niet krijgen van een baan moest dat maar.
Na het ongeval van vorig jaar wilden ze me naar huis sturen met voor 2 maanden spuiten, ik heb gestreden voor de trombosedienst, dan maar een keer in de week bloedafnemen maar mezelf prikken…………NOOIT.

Toen had ik een klein operatietje, schroefje moest eruit, dwz het was beter om dat te doen. En bijgevolg moest ik stoppen met de trombose pilletjes. Om nu alles weer zo snel mogelijk goed te krijgen moet ik spuiten, ik heb geen alternatief, and God know’s i tried. Balen, balen, balen.
Maar de verpleegster heeft mij de prik zelf laten geven, en het is helemaal geen probleem, het is (als je het zelf doet) niet pijnlijk en ik heb me dus druk gemaakt om helemaal niks.
Ben een echte man, zie er stoer uit, loop een beetje mans te doen, maar als het eropaan komt, gewoon een mietje.

Met deze conclusie het volgende liedje:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: