Update en Robert Zimmerman.

Vandaag naar het ziekenhuis geweest, ik had een afspraak met de plastisch chirurg want ik wil weleens weten hoe het nu verder gaat.  Er zit nog een flink stuk transplantaat aan het been met daarop een stuk huid, en wat gaat daarmee gebeuren.
De chirurg was blij verrast met wat hij zag, het stuk spier is al een flink stuk geslonken dus vergeleken met het laatste wat hij gezien had ziet het er goed uit. Het is nog even wachten en dan kan hij het laatste stukje “straktrekken”. Dit komt er op neer dat er een stukje is wat niet weggaat, dit is een stuk vlees met huid, en dat wordt operatief netjes gemaakt. Het is alleen wachten tot de orthopeed zegt dat het kan, dus het bot genoeg genezen is. Na de zomer waarschijnlijk.

Ik was 14 jaar toen ik voor het eerst een plaat van Robert Zimmerman kreeg. Bij een wedstrijd van Telstar kon je het wedstrijdprogramma kopen, de Telstar bode, en daar stond dan een nummer in. In de rust werd er geloot en dan kon je een plaat winnen ik won dus Blood on the tracks. Later ben ik echt fan geworden. Ik heb een stuk of 30 platen van hem. Oud maar ook een van de nieuwste heb ik. In de loop der jaren is zijn stem achteruit gegaan. Ooit heb ik hem live gezien in Vredenburg in Utrecht(setlist). Een geweldig concert, mensen die hem al tientallen keren gezien hadden vonden hem hier top.  Vandaag is hij jarig, 70 jaar geworden. Nog steeds treed hij op, zijn concerten zijn na te zien op internet.

Hier een nummer wat hij geschreven heeft, en daaronder iets van hemzelf.

Oja het is natuurlijk Bob Dylan,

Advertenties

One response to “Update en Robert Zimmerman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: