En toen

Afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis geweest voor een duplex-scan.
Lijkt op een echo wat ze doen bij zwangere vrouwen, ze kijken nu of de slagader goed is zodat ik kan stoppen met de trombosepillen. Ik ga dan waarschijnlijk over op ascall, wat een soort aspirine is.

Het is trouwens wel geinig, ik heb voor de hogeschool een paar jaar geleden een werkstuk moeten schrijven over NDO wat Niet Destructief Onderzoek betekent, en 1 van de onderwerpen was ultrasoon onderzoek. Hiermee breng je een geluidsgolf in een voorwerp, en door de echo kun je zien of er een scheur in een materiaal zit, hoe diep het zit etc. Maar je kan dus ook een baby bekijken of, zoals nu in mijn geval, of de operatie van een ader geslaagd is.

praktijkopdracht Inspektietechnieken

Verder ben ik vandaag bij de orthopeed geweest, eerst foto’s maken en daarna naar de dokter. Het ziet er goed uit.
Er is botaangroei te zien en er mag meer belast gaan worden, ik moet kijken hoe het gaat en dan beslissen met krukken of zonder krukken te gaan lopen.Ik dacht de foto’s te hebben maar de fysio heeft iets niet goed gedaan, ze volgen nog.

Verder heb ik vandaag mij hardloopschoenen aangehad, hardlopen zit er nog even niet in, maar het is wel fijn een keer “normale” schoenen aan te hebben.

POV

Kijk Mam, zonder krukken.

En tot slot nog even een klipje, aangepast aan de huidige situatie, zoals gewoonlijk. Lekker strakke broeken en lange haren.

 

 

Advertenties

One response to “En toen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: