Harteloos

Het is de hartenperiode voor mij. 4 mensen die ik redelijk tot heel goed ken zijn in 2 wekentijd met hartklachten het ziekenhuis ingegaan. Van 2 hoor je het aan en denk je “lullig” maar de andere 2, mijn vader en de vader van Marja, komen wel erg dichtbij. Mijn vader is Godzijdank snel geholpen, en mocht na 4 dagen weer naar huis, maar de vader van Marja (is ook snel geholpen) is nog lang niet thuis.
Ik zat er zo over na te denken, maar ik ken eigenlijk persoonlijk geen vrouwen die een hartaanval hebben gehad, of gedotterd zijn. Is dat toeval dat ik die niet ken of zou dat komen omdat vrouwen hartelozer zijn dan mannen?
Ik houdt het voor het gemak maar op het eerste. Harteloos is ook niks.

stad zonder hart

De Tour de France is begonnen, geen proloog, maar wel weer een ploegentijdrit. Voor de niet liefhebbers, de proloog is een korte tijdrit op de eerste dag van een kilometer of 5 om uit te maken wie in de gele trui mag rijden. Een ploegentijdrit wil zeggen dat elke ploeg beurtelings het parcours met de gehele ploeg af moet leggen, snelste tijd etc. De ploegtijd telt mee voor het individuele klassement.
Ik heb weleens een ploegentijdrit gereden, maar ik ben wel goed als het omhoog gaat, maar tegenwind stampen ligt mij niet zo. Dus in de ploegentijdrit hadden ze niet zoveel aan me.

Met mij gaat het goed, ik loop zoveel mogelijk zonder krukken, en gisteren ging dat zo goed dat je bijna niets zag. Wel elke keer wat opstartproblemen, maar dat komt wel goed.

Tot slot weer een muziekje. Voor de liefhebbers van de Soprano’s.
Een Engelse band uit Peckham, of all places, Alabama 3.
Overigens gaat het nummer niet over een boef, maar over een vrouw die, na jaren van slaag door haar man, besluit om s’morgens een pistool te pakken en hem daarmee van kant te maken.

Advertenties

One response to “Harteloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: