Hyves

Zo, vandaag heb ik mijn Hyves-account opgeheven. Ik heb dat account een paar jaar gehad, voornamelijk omdat mijn kinderen vroegen of ik het wilde. Vorig jaar, vlak na mijn ongeval, vond ik het heel gemakkelijk. Op advies van Frank heb ik op Hyves een blog gezet waar dit een uitvloeisel van is, maar dit is veel gemakkelijker en mooier.
Internet is iets handigs, je kunt er informatie vinden als je iets zoekt. Je kan informatie uitwisselen, goedkoop met je tante in Nieuw Zeeland praten (zelfs met beeld, had Chriet toch goed in zijn Wondere Wereld) maar verder is het ook een grote diaree van informatie en privezaken waarvan je je kunt afvragen of mensen het willen weten. Verder vraag ik mij weleens af of mensen beseffen wat ze on-line zetten. Ik doe er zelf ook aan mee, met een linkedIn account en dit blog. Ook heb ik nog een twitter account, maar veel zet ik daar niet op. Ik volg wat mensen, en als ik lees hoeveel “tweets” sommigen neerpennen op 1 dag vraag ik mij af of ze verder nog iets te doen hebben.

Afgelopen donderdag heb ik mijn dotterbehandeling gehad. Net als de vorige keer een gaatje in de lies en dan met een probe naar binnen. Net als de vorige keer heb ik toch wel flink last. Het trekt een beetje, en elke keer opstaan is vervelend. Gelukkig is de tour bezig dus ik heb een reden om op de bank te blijven zitten. Voorlopig heb ik nog een paar dagen een blauw kruis en ik hoop niet dat het zoals de vorige keer zakt naar mijn “private parts” . Overigens over het fietsen gesproken, ik heb weleens het idee dat wielrenners wel heel erg als helden worden neergezet, en als je Johnny Hoogerland en nu Laurens te Dam ziet snap je dat ook wel, maar andere sporters (voetballers) wordt weleens tekort gedaan. Gelukkig zijn er meer mensen die er zo over denken. Vandaag een jongen uit Beverwijk flink met zijn kop op tv. Leuk.

Ik ben fan van de Foo-Fighters. Waarom? het is gewoon een goeie band, en ze redden nog steeds de wereld, niemand weet wie Foo nou eigenlijk is, en dat komt door hun. Waren ze er niet geweest………….
Maar als je ruzie maakt tijdens hun concert wordt je er uit getrapt, let niet op de taal (language dear sir!!!!)

Tot slot een liedje van Black Sabbath. Ozzy Osbourne is echt zo’n zanger die mooi zingt in zijn lelijkheid, maar deze ballad is wel mooi. Ik moest er aan denken toen de zoon van een collega in de kringloopwinkel op een valse piano speelde, en het is wel toepasselijk.

Advertenties

2 responses to “Hyves

  • Marja

    Wel een typische keuze censuur trouwens. Scheldwoorden zijn schijnbaar niet zo erg als “the F word” ?

    Inderdaad een mooi nummer (ja je leest het goed), alleen jammer van dat Hans Klok haar ;o)

  • Franz

    Concert in London, dus zowizo is censuur op dat woord vreemd. Het is ongeveer elk 2e woord wat in dat land wordt uitgesproken.

    En “toen” had iedereen Hans Klok haar. (reactie na een kleine reanimatie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: