3 weken

Een kleine 6 weken geleden heb ik voor het eerst een operatie ondergaan via de lies. Voel je niet veel van, prikje in de huid en klaar is kees.
Daarna loop je wel een paar dagen met pijn. Ik had een blauwe plek zo groot als een hand en die liep door tot my privat parts.
2 weken later ben ik gedotterd, zelfde laken een pak. Afgelopen woensdag kom ik bij de vaatchirurg en die vertelde dat de dotter behandeling eigenlijk niet datgene heeft gegeven wat de bedoeling was. Dus moet ik weer een Duplex laten maken (zie mijn blog van een tijdje terug) en aan de hand daarvan gaan ze beslissen wat te doen.
Heb ik geluk, is het goed, heb ik pech zou ik voor een vaatoperatie op moeten. Daar zit ik nou echt niet op te wachten, ik heb het wel een beetje gehad nu. Ben blij dat ik zonder krukken loop, niet pijnvrij, maar ik doe het wel. Ondertussen heb ik dus 3 weken met pijn in de liesstreek gelopen en ben niets opgeschoten Ik heb het idee dat de arts toch niet helemaal op de hoogte is van mijn situatie. Ik ga het nu allemaal maar opschrijven en vertellen wat er gebeurd is. Hopen dat hij luistert en voor rede vatbaar is.

Zondag een film gekeken, das leben der anderen gaat over Oost Duitsland en hoe de Stazi mensen in de gaten hielden. Ongelofelijk tot beklemmend aan toe. Je hoort weleens iets over dit soort dingen, hoe soms zelfs schoolkinderen uitgehoord werden maar het blijft confronterend om te zien. Overigens, toen mijn moeder in de oorlog in Duitsland op school zat werd er een Engelse plaat gedraaid met de vraag wie dat soort muziek kende. Mijn moeder kende het want haar moeder had dat weleens gedraaid. Nou de Nazi’s stonden dus aan de deur, en ze kwamen ermee weg doordat ze Nederlander waren en doordat mijn moeders vader aan het Oostfront was gestorven. Anyway mooie film, een aanrader.

Vandaag eindig ik met een liedje van onze helden…..
In een vorig blog had ik een stukje gezet dat ze iemand de zaal uit sturen omdat hij aan het vechten was. Nico Dijkshoorn vond dat onzin. Hij vind dat Grohl is afgezakt van rocker tot sufneus.
Dat is een mening, persoonlijk denk ik dat hij er zelf ook niet zit te wachten op iemand die een ander in elkaar slaat bij een optreden van hem, of bij de Wereld draait door. Ik wil het weleens meemaken wat er dan gebeurd. Ik denk dat hij dan in zijn Elvispak al hoelahoepend de zaal uitrent, en gelijk heeft hij. Ik heb zelf een paar keer een knokpartij meegemaakt bij een optreden van ons, maar het blijft een vreemde gewaarwording. In ieder geval, hier het liedje. Enjoy;-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: