Mickey (Erik)

Eindelijk komt het er weer een keer van. Na enig aandringen van vrienden en collega’s werk ik het blog weer een keer bij. Het kan, er is nogal wat gebeurd de laatste weken. Een aantal dingen die ik niet zal noemen, maar ook de updates over me, myself and I. Laat ik daarmee beginnen.

Ik heb een jaar na het ongeval een afspraak gemaakt om röntgenfoto’s te laten maken, de dag ervoor zijn de vaatfoto’s besproken. Een klein beetje historisch besef moet je natuurlijk wel hebben. Als je de röntgenfoto bekijkt zie je duidelijk dat er verbetering is, zeker in vergelijk met de eerste foto’s die eerder hierop zijn gezet. Je ziet goed de groei van het bot. Het enige wat er vreemd is lijkt een schroefje te zijn wat zich loswerkt. Volgens de arts geen probleem.

Botaangroei

Op de 2e foto kun je zien waar het probleem volgens de vaatspecialist zit, vlak boven de verdikking zie je een vernauwing (logisch) en daar zou op termijn een probleem kunnen ontstaan. Dit is gedotterd maar de arts wil dit nog even aanpassen. Operatie van niks, volgens hem, maar toch weer een paar dagen ziekenhuisopname.

Bloedvat.

Eigenlijk viel dit allemaal in mijn vakantie. Maar zo gebeurde er wel meer. Ik had besloten om niet weg te gaan, mijn zoons waren al met moeder weg geweest en ik kon de tijd gebruiken om wat schilderwerk te doen. Dus zo gezegd zo gedaan. Op internet een kamersteigertje gekocht en deze in de gang neergezet. Op aanraden van een collega een verfroller gehaald (15 euro) en ben vol goede moed aan de gang gegaan. Maarja dan loop je toch tegen wat tekortkomingen aan. Om te beginnen kan ik niet de hele dag staan, ik heb na een uur een zeer poot, dus dat houdt behoorlijk op. Dan blijkt dat de ex een huis wil kopen maar nog bij mij op de hypotheek staat, moet ook “even” geregeld worden. Hadden we natuurlijk 5 jaar geleden al moeten doen…….
En als je dan hoort welke hordes de banken op weten te werpen, ik ga ze hier niet opnoemen, maar ik betaal al 6 jaar alleen de hypotheek, en het schrappen van een naam kost 5000 euro alles bij elkaar, onder meer omdat ik moet bewijzen dat ik het kan betalen.
En last but not least heeft mijn vader een probleem met zijn gezondheid waar ik ook tijd in heb moeten steken, onder andere omdat ik merkte dat dit op het eerste moment zo’n impact op hem had dat hij het zelf niet meer helemaal besefte. Dus ben ik de gesprekken met de arts maar gaan bijzitten om zelf maar alle informatie te krijgen.
Heb ik verder niks gedaan in de vakantie? Jawel, ik ben een dag naar Rotterdam geweest, rondvaart gemaakt en toevallig waren de havendagen, dus lekker rondgekeken. Veel foto’s gemaakt die ik hier allemaal plaats.

Tja batterij leeg, dus dit is de foto’s.

Op dit moment zijn de debatten in de 2e kamer bezig, zo langs de lijn volg ik het een beetje en eigenlijk zit ik mij vreselijk te ergeren aan de toon van het debat. Er zijn politici die volgens mij denken dat ze de kwajongen op het schoolplein uit moeten hangen. Verzinnen een belediging en gaan dan jennen, je kan je daar ook niet tegen verweren. Ik vind dat dat niet hoort in een kamer waar mensen zitten die ons zouden moeten laten zien hoe het hoort. Nou als dit het voorbeeld is, weet ik waar de straatjochies het vandaan hebben. Buiten het feit dat ik de kritiek niet helemaal begrijp. Als je in de oppositie zit kan het toch zo zijn dat je het op punten met het kabinet eens bent? Of heb ik het verkeerd begrepen en moet je altijd op ramkoers zitten, en het enige streven is het kabinet laten vallen, zodat JIJ het kabinet bent inplaats van het kabinet. Dan had onze vriend Roemer na de verkiezingen…nou laat ik daar niets over zeggen.

Kabinet inplaats van het kabinet

Tot slot nog 2 dingen, als eerste de titel van dit blog.
Er loopt een muis in huis, elke muis heet Mickey zou je denken. Maar uit piëteit met het verleden heb ik deze Erik genoemd.
Het 2e is dat er soms dingen samenkomen die je niet verwacht. Zo heb ik een historisch filmpje van Elvis gespot die AC/DC zingt. Enjoy.

Advertenties

3 responses to “Mickey (Erik)

 • Daphne

  eindelijk weer eens een blog, werd tijd hihi….enne…wat Erik betreft: istie er nou nog steeds?

 • Inge

  Coole combi Elvis en Ac/DC 🙂
  Hoe is het nu met je vader? Enne, ga je nu een muizeval plaatsen of mag Erik vrij rond blijven lopen van je?
  grtz, Inge

  • Franz

   Ik heb stad en land afgelopen voor een muisvriendelijke val, Het beest werd zo brutaal dat hij de cake uit het celofaan at. Dus nu heb ik maar gif neergezet;-( Het voelt als een verlies, maar ik zag geen alternatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: