Eindelijk weer nieuws

Vandaag na lange tijd weereens een berichtje.
Er zijn al veel mensen die gevraagd hebben wanneer er weereens wat komt, maar soms heb je even een trigger nodig om iets te schrijven.
Vreemd eigenlijk want er is veel gebeurd in de achterliggende tijd.

De reden om het op te pakken is echter een man waar ik al eerder iets over heb geschreven, een man die ik wel bewonder, maar ook weer vreselijk arrogant vind.
Natuurlijk gaat het hier over Mart Smeets. Vandaag 65 jaar oud geworden. Wie krijgt het, als journalist, voor elkaar dat een krant 61 foto’s van je plaatst op zijn website.
Wie krijgt het voor elkaar dat als hij iets zegt tegen een collega dat heel Nederland er een mening over heeft. (Jij kan ook niet zonder autoque) en voor wie wordt er een handtekeningen actie opgezet als hij gaat stoppen met een televisieprogramma.

Mart dus, overigens de enige (ook weer) die elk schaatstournooi verslaat terwijl hij schaatsen niks aan vind. En gelijk heeft hij.

Voor vandaag laat ik het hierbij, morgen (beloofd) een volgende post waar ik wat meer vertel over mijn herstel, mijn werk, en wat er verder nog mijn vingers uitkomt het toetsenbord in.

Advertenties

One response to “Eindelijk weer nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: