Ontslagen

De titel van deze post doet het ergste vermoeden.
Ik heb er ook iemand flink mee laten schrikken maar het valt reuze mee, sterker nog het is positief.
Ik hoef niet meer naar de Orthopeed. Het bot is zover genezen dat verdere controle overbodig is, maw ik ben genezen verklaard. Het wordt niet beter als dit.
Wat houdt dat in? In ieder geval weet ik nu dat mijn enkel niet meer kan bewegen. Ik mag mijn voorvoet weer belasten, maar ik moet mijzelf weer leren lopen.
Het normale lopen gaat wel. Vandeweek bij het voetballen zei iemand dat je bijna niet ziet dat er iets aan de hand is. Dat was s’morgens vroeg, ik kan verklappen dat het later op de dag een stuk slechter gaat. Zaterdag heb ik veel gewandeld en gestaan en ik heb daar nu (zondagavond) nog steeds last van. Mogelijk dat het ook komt dat ik het niet meer gewend ben en dat het weer getraind moet worden (spierpijn), daar ga ik dan maar mee beginnen.
Een ander ding wat ik moet leren is dat ik geen normaal evenwicht heb. Bij het de trap oplopen ga je onbewust met je gewicht naar voren om je zwaartepunt in het midden te krijgen, dit doe je met je enkelgewricht. Omdat ik dat niet kan val ik naar achteren. Dat moet ik dus leren.
Het enige wat er nu nog behandeld moet worden is de slagader. Ik heb in een vorige post dat al eens beschreven. Over een paar weken wordt er een scan gemaakt zodat ze precies kunnen zien waar de slechte plek zit. De arts wil dan een stukje ader van het ene been in het andere transplanteren zodat de doorsnede weer goed is. Het is nu ongeveer 30% van wat het zou moeten zijn.

Ik moet ook nog een keer naar de psychiater. Alles gaat goed ik heb alleen nog een klein probleem met het om gaan met de tegenpartij. Als huiswerk heb ik meegekregen 2 brieven te schrijven. 1 helemaal mijn gal spuwen, uitkafferen en zeggen wat ik denk en vind. en een 2e waarin ik netjes mijn gedachten op papier zetten. Het 2e zal niet zo’n probleem zijn. Als ze klaar zijn zal ik ze ook hier publiceren.

Zijn er nog verdere opvallende dingen gebeurd?
Mooie Mario gaat misschien weer fietsen. Wie is dat zul je vragen. Dit dus;-)

Gele wereldkampioen

Lion King

Perfecte fietshouding

Waarom was/is hij bijzonder? Om te beginnen won hij gewoon heel erg veel, Als een soort Mohammed Ali zei hij van te voren welke etappes hij wilde winnen en hij deed dat dan ook. Ten 2e bracht hij stijl in de strakke pakjes, zoals op de foto’s te zien is. Gele trui als je wereldkampioen bent? Dan laten we een gele wereldkampioentrui maken, Hij kreeg dan wel een boete, maar daar had hij maling aan. Achja, wat is 300 franse Francs boete als je miljoenen lire’s verdient.

Tot slot om het af te leren even een liedje zoals gewoonlijk. Een van mijn all time favorites.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: