En de laatste?

Enige tijd geleden heb ik geschreven welke motorfietsen ik in de loop der jaren heb gehad.
Op dat moment had ik er nog 1, mijn BMW welke ik in 1989 heb gekocht.
Ook deze is inmiddels weg. Hij had ruim 3 jaar naast het huis gestaan en ik wilde hem naar een motorsloop brengen. Ik kwam echter erover te spreken met een vriend en die wilde hem wel hebben. Dus zo geschiedde, Hij kwam met zijn vader en weg was de Beemer. Eind van een tijdperk.

Daar gaattie

Daar gaattie

En nog een keer;-(

En nog een keer;-(

Op dit moment is motorrijden trouwens het laatste waar ik zin in heb. Sinds een paar weken heb ik ontzettend pijn in mijn enkel. dwz, nu gaat het weer, maar 4 weken geleden moest ik echt met krukken lopen met mijn voet van de grond omdat het anders teveel pijn deed. Nu gaat het wel weer. Zal je altijd zien, volgende week heb ik een afspraak met de specialist voor uitslag van foto’s en een CT scan, dan zal het wel over zijn. Nou ze kunnen in ieder geval zien waar het zat, en of dat een terugkomend probleem zou kunnen zijn.

Ik heb wel weer zin om te fietsen. Deze zomer ben ik een aantal keer op de racefiets weg geweest, en ik heb een elektrische fiets gekocht om naar het werk te gaan.
Waarom een Elec, zul je vragen. Ik kan op het werk niet douchen, en om nou de hele dag in mijn wielertenue te blijven stinken is ook niet fijn voor de waarde collegae.
Over de collegae’s gesproken, ik werk sinds een jaar voor Centrica. Dat is een Engelse olie- en gas maatschappij. ik ben daar E-engineer en (zag ik op de website) Maintenance software specialist…..ja noem het maar niks.
Het komt er op neer dat ik ben aangenomen als E-engineer en eigenlijk de E-verantwoordelijke zou moeten worden volgens NEN3140 maar op het moment ben ik veel meer bezig met de implementatie van SAP-PM, ik neem aan voor iedereen een bekend programma. Het bevalt me goed, ik loop als een halve freelancer rond. De collega’s zijn over het algemeen aardige mensen, en het is een leuk bedrijf verder.
Tevens ben ik al weer een paar keer offshore geweest. Het is niet meer zoals vroega, de regels zijn strenger, en ik kom er met een andere reden. Vroeger liep ik weekopweekaf, als monteur. En als ik nu ga kom ik alleen dingen bekijken, opmeten en eventueel een foto maken. Maar het blijft leuk, ff in de heli, hapje eten bij de chef en verder rondkijken, mooie vergezichten etc.

Ik weet ff niet meer te vertellen, zal er nog even een mooi muziekstuk bij zetten om dit blogje af te sluiten en ik hoop weer op een regelmatige basis een stukje te schrijven.

Oja, nog even dit.
ik ben laatst naar Bob Dylan geweest in de HMH. Ik ging er heen met de verwachting dat het niks zou worden, maar het viel weer 100% mee.
De vorige keer dat ik hem zag was dat ook al zo. Toen speelde hij het nummer wat ik heb bijgevoegd.
Het staat maar op 1 plaat, en dat is deze versie. Prachtig………

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: